GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Honden gedragsbegeleiding
  • Honden Privelessen

Probleemgedrag is een signaal waarmee uw hond een behoefte communiceert

Door zorgzaam met uw hond om te gaan, hem de nodige steun te bieden en leiding te geven zal het probleemgedrag vanzelf verdwijnen.

Omgaan met het probleem is de oplossing

Er is niets mis met uw hond, en ook niet met u. Mooi, u bent diegene die de keuze maakt om aan het probleem met uw hond te werken. Probleemgedrag is gedrag van de hond dat door u als ongewenst wordt ervaren. Daar is niets mis mee zolang u bereid bent om de verantwoordelijkheid op te nemen en effectief te handelen.

Uw hond vertoont probleemgedrag omdat hij door bepaalde omstandigheden wordt geprikkeld en daardoor negatieve gevoelens ervaart, zoals stress, angst en frustratie. Die negatieve gevoelens doen de hond op zoek gaan naar een oplossing en gaat ongewenst gedrag vertonen. U, de verzorger van de hond ervaart op uw beurt spanning en probeert iets te doen aan het gedrag van de hond. Daardoor gaat het ongewenst gedrag toenemen en ontwikkelt uw hond gedragspatronen die u en de hond als een probleem kunnen ervaren.

De focus bij het omgaan met probleemgedrag van honden met de connectiemethode ligt op wat de hondenverzorger voor zijn hond kan betekenen omdat hij zich veiliger gaat voelen en vertrouwen kan ontwikkelen. Anders dan bij hondengedragstherapie en - gedragstraining waar het ongewenst gedrag van uw hond wordt onderdrukt en het probleem alleen maar toeneemt, zal de connectiemethode inzetten op zorgzaam omgaan met het probleem door vriendelijke en geweldloze communicatie. Van zodra uw hond uw steun voelt zullen de problemen verdwijnen.

Door aandacht te hebben voor hoe uw hond zich voelt en wat de omstandigheden zijn die het probleem veroorzaken zal u een juist inzicht verwerven over de problemen die u en uw hond ervaren. De oplossing is dan om op een juiste manier met de problemen om te gaan. De connectiemethode zorgt ervoor dat u en uw hond minder stress, minder angst en minder frustratie gaat ervaren waardoor de problemen vanzelf minder worden en verdwijnen.

Het privéconsult

Een privéconsult heeft als doel om inzicht te verwerven in de oorzaak van de probleemsituatie en in de manier waarop u met uw hond kunt communiceren zodat er op een effectieve manier met het probleem kan worden omgegaan.

Opvolging

Omgaan met uw hond is een oefening. Wij bieden een coachingpakket van 4 sessies van 1 uur aan.

Geert De Bolster wil uw persoonlijke coach zijn.

De individuele begeleiding kan doorgaan bij ons te St-Kruis Brugge of bij u thuis in Oost- en West Vlaanderen.
Geert De Bolster heeft 33 jaar ervaring en begeleidde meer dan 11000 gezinnen. Geert is de auteur van het boek "Je hond opvoeden met de connectiemethode".

Tarief

Te Sint-Kruis Brugge

Een privéconsult duurt 60 minuten en het tarief bedraagt €65,00.
Pakket Privéconsult + 3 sessies: €234

Aan huis

Een privéconsult aan huis duurt 60 minuten en het tarief bedraagt €85,00 (eerste 10km inbegrepen).
Pakket Privéconsult + 3 sessies: €306,00 (verplaatsing eerste 10km inbegrepen)
Verplaatsingskost + 10km: €0,50 per Km - heen en terug (vanuit Brugge of Kruisem, wat voor u het voordeligst is).

Verplaatsingkosten + 10km bedragen €0,50/km/heen en terug/verplaatsing.

We verplaatsen ons in West-Vlaanderen.
In regio Groot Brugge en De Kust worden de verplaatsingskosten berekend te vertrekken vanuit St - Kruis.

We verplaatsen ons in Oost-Vlaanderen.
In regio Kruisem, Oudenaarde Kortrijk, Deerlijk, Waregem en groot Gent worden de verplaatsingskosten berekend vanuit Kruisem.

Voor meer info over onze werkwijze, neem contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf kort het probleem dat u ervaart. Wij nemen spoedig contact met u op.

Telefonische informatie

Geert De Bolster 0475437248
Indien u niet onmiddellijk antwoord krijgt, spreek een boodschap in. We bellen spoedig terug.

Afspraken worden bij voorkeur via de knop hieronder gemaakt.

Bezoek onze videoblog en volg ons op Facebook