GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Persoonlijke begeleiding hond

Persoonlijk begeleiding in de praktijk

Omgaan en opvoeden van honden is een beoefening van omgaan met uzelf en vriendelijke communicatie.

Na een privéconsult of als u een workshop heeft gevolgd kunt u van persoonlijke begeleiding genieten om het verworven inzicht en het eventuele advies in praktijk te brengen.

Van inzicht naar ervaring

Na het volgen van een workshop kunt u zelf het verworven inzicht en uw inspiratie in praktijk brengen en de connectiemethode toepassen bij het omgaan met uw hond.
Echter, inzicht en inspiratie is nog geen ervaring. U bent vertrouwd met andere ideeën en gaat wellicht in gewoonteptronen met uw hond om. Gewoontepatronen veranderen vraagt om inspanning en moed. Daarom kan persoonlijke begeleiding door een ervaren gedragscoach interessant zijn.

Inhoud van de coaching

De inhoud van de coaching is afhankelijk van het te behalen doel. We bieden een standaardpakket aan van 4 sessies van 1 uur. Het is onze ervaring dat dit meestal voldoende is omdat u nadien zelfstandig verder kunt met het begeleiden van uw hond.

De cooching kan zowel bij ons te Brugge als bij u thuis in Oost- en West-Vlaanderen paalstvinden.

Coaching bij de opvoeding van uw puppy

Lindsey De Bolster begeleidt u zodat u snel de opvoedingspraktijk van de connectiemethode beheerst en zelfstandig kunt verder gaan met het opvoeden van uw hond.
Info en inschrijven voor puppy opvoedingsbegeleiding

Coaching bij het wandelen aan de leiband

In de workshop wandelen aan de leiband verwerft u inzicht over de oorzaak dat uw hond aan de lijn trekt of waarom uw hond het moeilijk heeft met het wandelen aan de riem. U wordt er geïnspireerd met pratische tips over het omgaan met uw hond als hij aan de leiband ligt. U kunt nadien persoonlijke begeleiding krijgen en samen met Geert De Bolster of Lindsey De Bolster jouw kennis op een effectieve manier in praktijk te brengen. Hierbij is het ons doel om u snel de handelingen bij te brengen zodat u zelfstandig verder kunt.
Info en inschrijven voor begeleiding lopen aan de leiband

Coaching bij het omgaan met het uitvalgedrag van uw hond

Als u een hond heeft die uitvalgedrag vertoont en de workshop over uitvallen aan de leiband heeft gevolgd, zal u wellicht met het inzicht en de inspiratie aan de slag willen gaan. Geert De Bolster kan u daarbij persoonlijk begeleiden zodat u op een goede manier uw hond kunt helpen en zijn vertrouwen aan de lijn zal groeien.
Info en inschrijving personal coaching bij het omgaan met uitvallen aan de leiband

Personal coaching bij het omgaan met probleemgedrag

Onder het motto: Het probleemgedrag van uw hond moet u niet oplossen, ermee omgaan "is" de oplossing, bestaat persoonlijke begeleiding uit het aanbieden van enerzijds effectieve manieren om met moeilijke omstandigheden om te gaan en anderzijds het oefenen van praktische vaardigheden bij het communiceren met uw hond. U wordt
vaardig in het steun bieden en leiding geven.
Info en inschrijven voor personnlijke begeleiding bij het omgaan met probleemgedrag.

Maak een afspraak voor een privéconsult om inzicht te verwerven over de oorzaak van het probleemgedrag van uw hond en de manier waarop u ermee kunt omgaan.

Coaching mindful omgaan met uw hond

Tijdens de workshop mindfulness voor hondenliefhebbers zal u een aantal persoonlijke toepassingen geoefend hebben. U krijgt er inspiratie over hoe u mindfulness in praktijk kunt brengen bij het omgaan met uw hond. Zowel puppy's als jonge honden en honden die probleemgedrag vertonen, zullen de steun en leiding meer ervaren als ze vanuit een bewuste, rustige en mindful houding worden benaderd.
Inschrijven personal coaching bij het mindful omgaan met uw hond.

Meer info:
Telefonisch met Geert: 0475437248 of met Lindsey (puppycoaching):0478629285.
Per e-mail via het contactformulier

Graag tot ziens, wij zijn er voor u en uw hond!