GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Persoonlijke begeleiding hond

PERSOONLIJKE BEGELEIDING IN DE PRAKTIJK

Omgaan met honden is een oefening in omgaan met jezelf. Dankzij deze persoonlijke begeleiding leer je vriendelijk communiceren met je hond, zodat zijn opvoeding een succes wordt. 

Ontdek onze verschillende cursussen in Persoonlijke Coaching.

 

Van inzicht naar ervaring

Als je een basiscursus hebt gevolgd, kan je het inzicht en de inspiratie uit de connectiemethode meteen in praktijk brengen. 

Maar dat betekent nog niet dat het meteen van een leien dakje loopt. Doordat je ervaring mist, kan je nog gehinderd worden door je oude ideeën en gewoontepatronen. Het vraagt immers veel inspanning en moed om gewoontes te veranderen. Daarom is het interessant om je persoonlijk te laten begeleiden door een ervaren gedragscoach.

De persoonlijke coaching

De inhoud van de coaching is afhankelijk van wat je wil bereiken. Het standaardpakket bestaat uit 4 sessies van 1 uur. In de meeste gevallen is dat voldoende, en kan je daarna zelf verder met het begeleiden van je hond.

De coaching kan zowel bij ons in Brugge plaatsvinden, als bij jou thuis is Oost- en West-Vlaanderen.

Coaching bij de opvoeding van je puppy

Geert De Bolster begeleidt je bij de opvoeding van je puppy met de connectiemethode. Daarna kan je beheerst en zelfstandig verder aan de slag, om je hond op te voeden tot een lieve, zelfzekere vriend.

Info en inschrijven

Volg de Basiscursus - Je hond opvoeden met de connectieethode en krijgt 10% extra korting op je private coaching. 

Coaching bij wandelen aan de leiband

Tijdens de cursus Individuele coaching - Je hond leren wandelen zonder trekken krijg je begeleiding om op een aangename manier je hond aan de leiband te kunnen houden. Je leert hoe je de hond het trekken kan afleren, waardoor wandelen een plezier wordt.

Volg de Basiscursus - Hondengedrag/ De Connectiemethode en krijgt 10% extra korting op je private coaching. 

Coaching bij omgaan met uitvallen aan de leiband

Heb je een hond die uitvalt aan de leiband, en heb je de workshop over uitvallen aan de leiband gevolgd? Dan wil je ongetwijfeld meteen aan de slag met het inzicht en de inspiratie uit de workshop. Geert De Bolster begeleidt je persoonlijk, zodat het vertrouwen van je hond aan de leiband groter wordt, en het uitvalgedrag stopt. 

Info en inschrijven

Coaching bij omgaan met probleemgedrag

Het probleemgedrag van je hond moet je niet oplossen. Ermee omgaan is de oplossing. In de persoonlijke begeleiding ontdek je de beste manieren om met moeilijke omstandigheden om te gaan. Bovendien oefen je praktische vaardigheden om beter te communiceren met je hond. Je wordt vaardig in steun en leiding geven, waarna het probleemgedrag stopt. 

Info en inschrijven

Volg de Basiscursus - Je hond opvoeden met de connectiemethode en krijgt 10% extra korting op je persoonlijke coaching.

Coaching mindful omgaan met je hond

Tijdens de workshop Mindfulness voor de opvoeding van je hond oefen je al een aantal persoonlijke toepassingen. Je krijgt er inspiratie over hoe je mindfulness in de praktijk kan brengen met je hond. 

Tijdens de persoonlijke coaching gaan we dieper in op mindful omgaan met je hond. Je hond ervaart je steun en leiderschap sterker, als je hem vanuit een bewuste, rustige en mindful houding benadert. 

Volg de Basiscursus - Hondengedrag/ De Connectiemethode en krijgt 10% extra korting op je private coaching.

 

Wij zijn er voor jou en je hond

Voor meer info:

Bel Geert: 0475 43 72 48
Bel Lindsey (puppycoaching):0478 62 92 85

Of stuur een e-mail via het contactformulier.

Graag tot ziens!


Lees het boek van Geert De Bolster: Je hond opvoeden met de connectiemethode