GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Honden gedragsbegeleiding
  • Honden Privelessen

OMGAAN MET HET GEDRAGSPROBLEEM VAN JE HOND

Om met het gedragsprobleem van je hond om te gaan, biedt De Bolster Hondengedragsbegeleiding effectieve oplossingen aan:

Voor kennis en inzicht: Basiscursus - Je hond opvoeden met de connectiemethode

Voor persoonlijke begeleiding: Individuele Coaching.

Omgaan met het probleem is de oplossing

Mooi dat je de keuze maakt om aan het probleem van je hond te werken. Onder ‘probleemgedrag’ verstaan we al het gedrag van je hond dat jij als ongewenst ervaart. Daar is niets mis mee, zolang je bereid bent om je verantwoordelijkheid op te nemen, en effectief te handelen.

Je hond vertoont probleemgedrag omdat bepaalde omstandigheden voor hem negatieve gevoelens triggeren, zoals stress, angst of frustratie. In zijn pogingen om een oplossing te vinden voor die negatieve gevoelens vertoont hij ongewenst gedrag. 

Jij, als verzorger van de hond, ervaart op jouw beurt ook spanning, en probeert iets te doen aan het gedrag van je hond. Helaas wordt het ongewenst gedrag daardoor erger, en ontwikkelt je hond problematische gedragspatronen. 

In de connectiemethode ligt de focus op wat jij als hondenverzorger kan betekenen voor je hond, zodat hij zich veiliger gaat voelen en jou gaat vertrouwen. We onderdrukken het gedrag niet (zoals in hondengedragstherapie of -training), maar lossen het probleem op door voor de hond te zorgen, en door mindful te communiceren. Van zodra je hond jouw steun voelt, verdwijnen de problemen, en ervaar je samen geluk.

Door aandacht te hebben voor hoe je hond zich voelt, en voor de omstandigheden die het gedrag veroorzaken, krijg je een duidelijk inzicht in de problemen. Dan moet je er alleen nog juist mee omgaan. 

De connectiemethode zorgt ervoor dat jij en je hond minder stress, angst en frustratie ervaren, waardoor de problemen vanzelf verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

Omgaan met het probleemgedrag van je hond is een oefening

Wij bieden een coachingpakket aan met 4 sessies van 1 uur.

Geert De Bolster, een ervaren coach

Geert De Bolster heeft 33 jaar ervaring en begeleidde meer dan 11.000 gezinnen.

De coaching is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde kennis en pakken ervaring. Alle adviezen en toepassingen om met het probleemgedrag van je hond om te gaan, zijn dan ook uitgebreid getoetst op effectiviteit.

Geert is auteur van verschillende boeken, waaronder het in oktober 2018 verschenen boek Je hond opvoeden met de connectiemethode.

Tarief

In Sint-Kruis Brugge

Pakket Privéconsult + 3 sessies: €234

Per privéconsult betaal je €65,00

Bij jou thuis

Pakket Privéconsult + 3 sessies: €306,00
(verplaatsing eerste 10 km inbegrepen)

Verplaatsingskost vanaf 10 km: €0,50 per km - heen en terug (vanuit Brugge of Kruisem, wat voor jou het voordeligst is).

Een privéconsult aan huis duurt 60 minuten en het tarief bedraagt €85,00 (eerste 10 km inbegrepen).

Verplaatsingkosten vanaf 10 km bedragen €0,50/km voor een heen-en-terugverplaatsing.

We verplaatsen ons in West-Vlaanderen.

In regio Groot Brugge en De Kust worden de verplaatsingskosten berekend te vertrekken vanuit St-Kruis.

We verplaatsen ons in Oost-Vlaanderen.

In regio Kruisem, Oudenaarde Kortrijk, Deerlijk, Waregem en groot Gent worden de verplaatsingskosten berekend vanuit Kruisem.

Voor meer info over onze werkwijze, neem contact met ons op via het contactformulier. Omschrijf kort het probleem dat je ervaart. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Volg de basiscursus en krijg extra korting op je private coaching

Succes bij het oplossen van een probleem hangt af van 3 factoren: jouw kennis, vaardigheden en motivatie. Naast begeleiding heb je dus ook kennis nodig. 

Verwerf de nodige kennis en laat je tegelijkertijd door ons begeleiden. Als je de Basiscursus - Je hond opvoeden met de connectiemethode volgt, krijg je 10% extra korting op je individuele coaching.

2 jaar gratis ondersteuning

Na de Basiscursus - Je hond opvoeden met de connectiemethode, en het coachingprogramma van 4 sessies, krijg je 2 jaar lang gratis ondersteuning via e-mail, telefoon en WhatsApp (video's).

Maak je afspraak bij voorkeur via de knop hieronder. 

 

Nieuwsgierig naar wat je nog allemaal kan leren over je hond? Bezoek onze videoblog en volg ons op Facebook.