GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

  • Puppycursus Lindsey De Bolster hondengedragsbegeleider

De appel en de boom

De liefde voor dieren kreeg Lindsey (°83) met de paplepel mee. Ze groeide op tussen honden en puppy's. Gefascineerd keek ze toe hoe haar vader met elk dier omging. Het was dan ook geen verrassing dat Lindsey de opleiding tot hondengedragsbegeleider volgde.

Als kind tussen de puppy's

Bij de familie De Bolster werd elk gezinslid nauw betrokken bij de opvoeding en het zorgzaam omgaan met honden. Lindsey keek telkens met veel enthousiasme uit naar een nieuw nest puppy's. Deze speelse en goedhartige haarbolletjes waren haar vrienden.

Een geslaagde adoptie

Lindsey is 17 wanneer ze haar eerste, eigen hond adopteert. Sloeber, 10 jaar, een kruising fox terriër. Nooit van haar leven zal ze de band vergeten die ze met haar Sloeber opbouwde. Zes jaar mochten ze samen delen. Maar toen Sloeber stierf bleef er een grote leegte over, een intens verdriet.

Geen hondje om zonder handschoenen aan te pakken

Na Sloeber kwam Jimmy, een rode Engelse cocker spaniël. Onmiddellijk had ze haar handen vol want Jimmy kenmerkte zich door zijn doorgedreven wil en uitgesproken karakter. Lindsey volgde de opleiding tot hondengedragsbegeleider bij haar vader. Kennis die ze onmiddellijk kon toepassen bij de opvoeding van haar Jimmy.

Een supernanny voor honden

Zo stapte Lindsey in de voetsporen van haar vader. Vandaag begeleidt ze mensen bij het  opvoeden van hun puppy.

Bij Lindsey staat een efficiënte opvoeding van een puppy centraal maar als u met haar samenwerkt zal u merken dat u veel plezier kunt beleven tijdens haar lessen.