GEERT & LINDSEY DE BOLSTER
BOOGSCHUTTERLAAN 37
8310 ST-KRUIS-BRUGGE, BELGIË
geert.de.bolster@telenet.be
+32 (0)475 437 248

Newsletter

Newsletter

Schrijf je in en blijf op de hoogte van nieuwe workshops, opleidingen en special events...

Mindwise Logo

Getuigenissen

 • Luc en Rambo
  Luc

  Hey Geert,
  We laten nog dikwijls uw naam vallen wanneer we fier zijn op onze Rambo. Het is een voorbeeldhond geworden die we overal kunnen meenemen. Dankzij...
  Het plassen tegen de zetel is helemaal opgelost.
  We zijn nog altijd heel tevreden dat we de Geert gevonden hebben.

 • Thijs en Noor
  Thijs

  Dag Geert en Lindsey. Graag zou ik jullie willen bedanken voor de schitterende workshops dat ik heb kunnen volgen bij jullie. We hebben er veel uit geleerd samen. Alvast bedankt om deze kennis en inzicht te willen delen met de buitenwereld! De mindfullness heeft mij ook veel geholpen om dingen anders te bekijken en wauw wat een super gevoel geeft je dat. Met noor gaat het eigelijk echt geweldig! Wat een vooruitgang plots. Andere honden zijn al veeeeel minder eng. kleine honden die uithalen naar haar gaat ze gewoon van opzij op het gemak. Grote honden laat ze snuffelen. Wanneer het haar teveel word komt ze naar me en mag ze tegen me aan komen staan en dan voelt ze haar veilig. Haar gedrag is zo veranderd. Ze kan al veel meer zelfstandig aan en wanneer ze het niet kan dan help ik haar en wil ze dit ook. De wandelingen zijn zo aangenaam. Ze blaft naar niets of niemand meer. Niets is nog eng. Zelf de honden niet. In stad een grote blaffende hond kijkt ze naar en loopt dan door. En bij de dierenarts was het al veel minder eng voor haar omdat ze haar gesteund voelde. Ondertussen heeft ze haarzelf leren zwemmen de 'baksteenslag' maar ze doet het zo graag. Ze heeft zo'n mooi karakter maar ik wist niet hoe ik dat naar boven kon laten komen. En door jou inzicht te volgen merk ik het gewoon. Ze is een super hond met een sterk karakter en we zijn er zeker nog niet helemaal maar ze is nog zo jong en oo zo lief nu. Geen bange mensen meer als ze ons zien komen . En in moeilijke momenten (bv een jack russell die los aangestormd kwam) gewoon rustig blijven en kijken hoe je gaat handelen, hoe is het voor noor het best dat je handelt op dat moment. Het is een luxe als je zo kan denken ipv impulsief handelen! We hebben samen nog veel te leren maar ze heeft ons leven zo veel rijker gemaakt. Bedankt hiervoor! Het is schitterend wat jullie doen. Groetjes en een dikke poot van Noor het witte schaapje.

 • Lieve en Lola
  Lieve en Lola

  Toen wij Geert De Bolster raadpleegden was onze chihuahua 1,5 jaar oud, en vertoonde gedrag dat we niet konden plaatsen: ze blaftte enorm veel naar onbekende mensen.
  We geraakten er zelf niet meer aan uit of het territoriaal of angstig gedrag was (of iets anders), en riepen de hulp in van Geert. Onze hond Lola was voor ons een redelijk stuurloze en nerveuze hond geworden.
  Na de eerste consultatie en het toepassen van de tips van Geert merkten we de dag zelf al beterschap. Lola reageerde onmiddellijk op ons nieuw ritme. 's anderendaags leek ze een andere hond!
  Geert gaf ons ook zeer uitgebreid en rustig een inkijk in de wereld van Lola, zodat we haar beter begrijpen, en weten hoe we wat precies moeten interpreteren.
  Alle boeken die ik gekocht en gelezen had ten spijt, want had ik het op voorhand geweten, hadden we Geert al veel eerder aangesproken.
  Ook voor het knippen van Lola haar nagels hebben we een routine uitgelegd en aangeleerd gekregen zodat ook dat al beter verloopt. Er is nog werk aan de winkel dat wel, vooral in het trainen van mezelf dan:-)
  Het contact met Geert was zeer aangenaam, en heel duidelijk. Hij weet waarover hij praat, en zijn tips werken écht, en snel! Je zal het pas geloven als je het probeert! Gewoon doen!!!
  Je maakt jezelf en je hond er een pak gelukkiger mee:-)
  Heel veel liefs, en waanzinnige dank aan Geert!!!

 • Brigitte en Kendo en Marta
  Brigitte en Kendo en Marta

  Geert,ik moet je nogmaals bedanken dat je ons geholpen hebt. Ik pas toe wat je mij geleerd hebt en het werkt.
  Voor mij is het zeer belangrijk om in harmonie met Kendo en Marta samen te kunnen leven.

 • Tanja en D'Artagnan
  Tanja en D'Artagnan

  De grootste stap die ik heb genomen is wel het achterwege laten van alle goede raad en voorbeelden die ik in boeken had gelezen betreffende het opvoeden en africhten van een hond. Dit is het nou net: eigenlijk wil ik mijn hond niet 'africhten'. Ik wil een leuk en tof gezinslid, dat genoeg luistert naar enkele opdrachtjes om het leven voor iedereen comfortabel te houden, waarmee je gerust overall mee kunt komen en waarmee het een plezier is om mee te gaan wandelen. D'Artagnan is nu net 6 maanden oud en wij hebben geen enkel probleem meer met hem. We voeden hem op met veel respect van zijn hond-zijn en in de plaats krijgen wij zo veel terug van hem. Nog eventjes afwachten wat zijn puberteit zal meebrengen natuurlijk, maar momenteel doet hij het reuze goed. Ook met de drie kindjes!

 • Cegolaine
  Cegolaine

  Vanaf de eerste ontmoeting met Lindsey klikte het direct. Ze begreep wat ik mijn hond wou aanleren en wat ik van hem verlangde. Op die manier konden we samen gericht werken aan de opvoeding. 

  Kyra verloor snel haar interesse in de traktatie. Na enkele minuten moesten we een andere manier vinden om haar gefocust te houden. Gelukkig kwam Lindsey op het idee om er meer een spel van te maken. Op die manier vond Kyra het leuk dat als ze iets goed gedaan had we haar even streelden of met een speelgoedje speelden. 

  Lilly begreep heel snel wat er van haar verwacht werd. Het enige probleem is dat ze redelijk bang is van andere honden op straat. Maar met aangepaste training hebben we dit probleem aangepakt en nu is dit heel veel verbeterd. 
  Wat ik ook heel positief vind is dat ik kon kiezen om de lessen bij haar door te laten gaan of bij mij thuis. Voornamelijk voor het leren wandelen aan de leiband en het contact met vreemde honden vond ik het beter om dit thuis aan te leren aangezien dit hun vertrouwde omgeving is. 

  Nu zijn beide honden perfect getraind en kan ik ze overal zonder problemen mee nemen. 

   

 • Celine en Fleur
  Celine en Fleur

  Ik zou 'Mindwise’ aan iedereen aanraden, die een goede opvoeding wilt geven aan zijn/haar pup en vooral een goeie band wenst te hebben met hun hond… 
  Ikzelf deed de trainingen samen met Lindsey en fleurke (mijn engelse bulldog), altijd werden we met een brede glimlach ontvangen… 
  Voor de kleinste struikelblokken ( fleurke die maar bleef aan mijn broek hangen, blafte naar mijn strijkijzer, zindelijkheid,…) als ook de effectieve training en grotere ‘issues', werden we perfect begeleid door Lindsey… Na slechts enkele trainingen werd elk punt steeds opgelost en is de band tussen mij en fleurke super… 
  Zoals Lindsey me vaak zei … ‘Ik train jou en jij traint je hond’ Misschien grappig maar zo is het :-) … Iedere les was niet enkel voor fleurke leuk, ook voor mij was dit pure ontspanning en ik keek er iedere keer naar uit! Er zijn wel honderden hondentrain(st)ers, maar Lindsey heeft het hart op de juiste plaats, een plezier om mee samen te werken aan de band van jou en je pup! 

  Ik zou zo kunnen blijven positieve noten opsommen, maar kga het hierbij laten kort en bondig :-) 

  dikke pieper! 

  Cé en fleur 

 • Linda met Roxy
  Linda met Roxy

  Ik ben bij jullie terechtgekomen op aanraden van Valerie De Booser.
  Ik ben absoluut een voorstander van een hond op de juiste manier te benaderen en op te voeden. De hondvriendelijke aanpak die jullie toepassen sprak me daarom aan. Ik ben voor een zachte aanpak en wil mijn hond absoluut niet bestraffen. Jullie aanpak was zeer geduldig en duidelijk, net wat puppy’s en volwassen honden nodig hebben.

  Zowel aan de privélessen bij mij thuis als de puppycursus bij jullie te Brugge heb ik veel gehad. Honden hebben richtlijnen/structuur nodig om te weten wat er van hen wordt verlangd. Jullie hadden inzicht in wat Roxy en ikzelf nodig hadden.
  Roxy is nu bijna 5 jaar en ze is een zalig hondje geworden. Het is een wonder want in het begin was ze echt fel en wild en ze wilde nooit luisteren.

  Dikke merci voor alles!!
  Linda Mertens